Vacatures: NAP Ingenieurs Amsterdam

Ben je ambitieus en werk je graag mee aan spraakmakende projecten in een inspirerende werkomgeving in hartje Amsterdam? Wil jij je ontwikkelen bij een jong en enthousiast ingenieursbureau? Wij bieden je vrijheid om jezelf te ontwikkelen en een op maat gemaakt ontwikkeltraject met persoonlijke interne begeleiding aangevuld met externe opleidingen om je ambities te verwezenlijken.

Junior constructeur

Wil jij na je studie direct aan de slag als constructeur? Wil jij je snel ontwikkelen in het ingenieursvak, door meteen met constructievraagstukken aan de slag te gaan? Groei je graag mee in onze snel groeiende organisatie, waar jouw inbreng serieus wordt genomen?

Lees verder

Revit modelleur

Werk jij graag in een dynamische, enthousiaste omgeving waarin snel stappen worden gezet op het gebied van BIM 3D en de automatisering daarvan? Wij zijn een jong, snel groeiend bureau, dat op zoek is naar een Revit modelleur om ons team te versterken.

Lees verder

Stage

Op zowel HBO- als TU-niveau bestaat de mogelijkheid om via stage bij NAP ingenieurs praktijkervaring op te doen. Wij bieden je een op maat gemaakt leertraject en persoonlijke coaching, zodat jij het meeste uit je stageperiode kunt halen. Je zult leren modelleren, maar ook onder begeleiding aan spraakmakende projecten kunnen rekenen. Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam is er de mogelijkheid projecten te bezoeken en daarvan te leren. Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met onze stagebegeleiders Stijn Overeem en Vincent Heinrich of kom langs bij ons op kantoor.

Ontwerpend senior constructeur

Ben jij een ambitieuze teamspeler die, net als wij, enthousiast wordt van ontwerpen op het scherpst van de snede? Werk je graag met bio-based materialen en heb je oog voor de impact van je ontwerp op omgeving en milieu? Bouw je graag mee aan een snel groeiende organisatie, waar jouw inbreng serieus wordt genomen?

Lees verder

Afstuderen

Binnen NAP ingenieurs bieden we de mogelijkheid af te studeren op HBO- of TU-niveau. We denken met je mee over een passend afstudeeronderwerp en zoeken daarbij zo nodig met je naar samenwerking binnen ons netwerk. Daarnaast bieden we wekelijkse begeleiding en een werkplek binnen ons bureau. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met recruitment@napingenieurs.nl