Wij leveren maatwerk...

NAP ingenieurs is een jong en fris adviesbureau voor bouwconstructies. In ons team van enthousiaste ingenieurs ligt de nadruk op een prettige samenwerking en het gezamenlijke belang om mooie en duurzame ontwerpen te realiseren. Bij NAP ingenieurs zijn wij gespecialiseerd in onder andere complexe binnenstedelijke projecten, monumentaal erfgoed en maatwerk oplossingen waarbij we samen met u zoeken naar duurzame toepassingen

De focus van NAP ingenieurs ligt in de binnenstedelijke omgeving. Dankzij meer dan tien jaar ervaring kunnen wij u bij de meest complexe vraagstukken van dienst zijn.

download
1

Missie

Wij denken graag mee in oplossingen, waarin niet alleen de constructie belangrijk is maar ook het totaalbeeld. Wij houden van een meer integrale aanpak, een Nieuw Amsterdams Peil. Wij zijn een jong en fris adviesbureau waarbij de nadruk ligt op samenwerking en het gezamenlijke belang om mooie en duurzame ontwerpen te realiseren. Wij gaan daarbij verder waar andere bureaus stoppen en stellen de schoonheid van het ontwerp voorop, zonder daarbij de constructieve veiligheid uit het oog te verliezen. U zult ervaren dat wij een benaderbaar bureau zijn waarbij persoonlijk contact de standaard is. Wij maken heldere afspraken die we daarna ook na zullen komen. Ons bestaansrecht is dat u als relatie tevreden over ons bent.  

NAP ingenieurs is in 2019 opgericht door Adri Verhoef. De bevlogen aanpak, waarmee hij al meer dan 15 jaar voornamelijk complexe binnenstedelijke werken begeleid, heeft hij als standaard gemaakt voor de werkwijze binnen NAP ingenieurs. Duurzaamheid en circulariteit zijn belangrijke thema's waar binnen het bureau onderzoek naar wordt gedaan, en advies in wordt gegeven. Naast zijn functie als adviseur, is Adri gastdocent op de Academie van Bouwkunst en de Hogeschool van Amsterdam.

Visie

Wij willen als bureau een nieuwe standaard zetten voor onze rol als ingenieursbureau aan de ontwerptafel. Onze focus is een prettige samenwerking te creëren, waarbij heldere communicatie centraal staat. We willen daarin proactief zijn en grensverleggend construeren.

Duurzaamheid

Laten we beginnen bij onszelf. Wij gebruiken geen printers meer, alles wordt digitaal verwerkt. Onze schetsblokken zijn gemaakt van 100% gerecycled papier. We verplaatsen ons per fiets, OV of met onze elektische bedrijfsauto. Het ontbijt en de lunch die we aan collega's aanbieden is vegetarisch. Een greep uit onze bedrijfsuitjes? Een vegan kookbattle bij de Kookfabriek, en een workshop veganistische sushi rollen. 

Ook willen we u als klant adviseren op het gebied van duurzaamheid. We willen u meenemen in de ontwerp-keuzes die gemaakt kunnen worden om de impact van uw gebouw op het milieu te minimaliseren. Door deze bewustwording kunt u een weloverwogen beslissing maken waarin u wilt investeren. Omdat duurzaamheid één van onze speerpunten is, leveren wij deze service vrijblijvend aan u tijdens onze advieswerkzaamheden. 

WDUI_NAP_20210115_008

Persoonlijk

We garanderen persoonlijk advies en een prettige samenwerking. We staan te boek als een benaderbaar team.

Creatief

Wij verschuilen ons niet achter normbladen of uitspraken als ‘dat doen we altijd zo’. We denken graag mee aan niet alledaagse, innovatieve, oplossingen waarmee kwaliteit geborgd blijft

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij leveren hoogwaardig constructief advies, met oog voor duurzaamheid en esthetiek.