Wij leveren maatwerk...

NAP ingenieurs is opgericht door Adri Verhoef, als een jong en fris adviesbureau waarbij de nadruk ligt op samenwerking en het gezamenlijke belang om mooie en duurzame ontwerpen te realiseren.

De focus van NAP ingenieurs ligt in de binnenstedelijke omgeving. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring kunnen we u bij de meest complexe vraagstukken van dienst zijn.

photo-1560612230-ac1724b41ded
NAPpeil

Missie

In ingenieursland is er te weinig oog voor het detail en esthetiek in het algemeen. Wij gaan dat gat vullen met een nieuwe integrale aanpak, een Nieuw Amsterdams Peil. Wij zijn een jong en fris adviesbureau waarbij de nadruk ligt op samenwerking en het gezamenlijke belang om mooie en duurzame ontwerpen te realiseren. Wij gaan daarbij verder waar andere bureaus stoppen en stellen de schoonheid van het ontwerp voorop, zonder daarbij de constructieve veiligheid uit het oog te verliezen. U zult ervaren dat wij een benaderbaar bureau zijn waarbij persoonlijk contact de standaard is. Wij maken heldere afspraken die we daarna ook na zullen komen. Ons bestaansrecht is dat u als relatie tevreden over ons bent.  

Vóór NAP ingenieurs, heeft Adri 10 jaar bij Bouwadviesbureau Strackee gewerkt, waar hij voornamelijk complexe binnenstedelijke werken begeleidde zoals de verbouwing van de voormalige V&D en de herbestemming van het Trippenhuiscomplex in Amsterdam. Daarnaast heeft Adri zich verdiept in duurzame en circulaire oplossingen binnen de bouw en kan ook vanuit die hoedanigheid adviseren.

Visie

Wij willen als bureau een nieuwe standaard zetten voor onze rol als ingenieursbureau aan de ontwerptafel. Onze focus is een prettige samenwerking te creëren, waarbij heldere communicatie centraal staat. We willen daarin proactief zijn en grensverleggend construeren.

Duurzaamheid Laten we beginnen bij onszelf. Wij gebruiken geen printers meer, alles wordt digitaal verwerkt. We verplaatsen ons per fiets, OV of deelauto en onze lunch is vegetarisch. Ook willen we u als klant adviseren op het gebied van duurzaamheid. We willen u meenemen in de ontwerp-keuzes die gemaakt kunnen worden om de impact van uw gebouw op het milieu te minimaliseren. Door deze bewustwording kunt u een weloverwogen beslissing maken waarin u wilt investeren. Omdat duurzaamheid één van onze speerpunten is, leveren wij deze service vrijblijvend aan u tijdens onze advieswerkzaamheden.
photo-1464938769256-c01dc51fc983

Persoonlijk

We garanderen persoonlijk advies en een prettige samenwerking. We staan te boek als een benaderbaar team.

Creatief

Wij verschuilen ons niet achter normbladen of uitspraken als ‘dat doen we altijd zo’. We denken graag mee aan niet alledaagse, innovatieve, oplossingen waarmee kwaliteit geborgd blijft

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij leveren hoogwaardig constructief advies, met oog voor duurzaamheid en esthetiek.